top of page

Fantastiska resultat på Svenska Cupen 2

Under helgen genomfördes Svenska Cupen 2 och Malmö Taekwondo begav sig till Borlänge för att tävla om viktiga rankingpoäng för att kvala till landslaget 2019.

Vi åkte upp med ett lag som var 15 man starkt och återvände hem med 14 medaljer varav 6 stycken var av den ädlaste valören. Utan någon tvekan så kan man påstå att Marcelina L. stod för tävlingens största bedrift! Under en lång period så har hon dragits med skador och känningar i sina knän vilket lett till att hon inte kunnat tävla under 1,5 år. Lördagen den 13 oktober ställde hon sig på tävlingsmattan åter igen och vinner i sin viktklass efter två stentuffa matcher mot fantastiskt motstånd. En vinnarskalle av världsklass!

Laget gjorde en fantastisk tävling och vi ser att formen på våra uppåt vilket är helt fantastiskt. Nästa tävling för Malmö Taekwondo är Gripen Cup som går av stapeln den 27 oktober. Ni kan anmäla er fram till och med 17 oktober.

208 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Påskstängt 29 mars - 1 april

Kära medlemmar Under Påsk håller klubben stängt. Det gäller följande dagar: Långfredag 29 mars Påskafton 30 mars Påskdagen 31 mars Annandag Påsk 1 april

bottom of page