top of page

Samlingstider Gripen Cup

Nu är det äntligen snart dags! Gripen Cup väntar och Malmö Taekwondo står redo med ett lag på 23 utövare som är taggade på att ge allt på mattan.

Inför Gripen Cup så har vi lite tider att hålla koll på och vad det man ska ha med sig. Följande gäller:

Fredag 8/11 invägning. Samling på klubben i Malmö 16:50 för invägning. Om ni inte kan samlas denna tid är det viktigt att meddela er kamptränare. OBS! Krav på giltig legitimation vid invägning. Ta alltså med giltig legitimation till invägningen.

Lördagen 9/11 tävlingsdag. Samling i Oxievångs sporthall 08:30 för en gemensam uppvärmning och kort information om dagen. Alla skydd ska med! OBS! Avancerade (från halvrött bälte och uppåt) tävlar med elektroniska västar, ni behöver alltså ha med Daedo elektroniska fotskydd. Elektroniska västar lånas ut på plats.

Glöm inte att heja på vårt starka lag. Tillsammans skapar vi en härlig atmosfär och tar hand om varandra. Vi ses på Gripen Cup och STORT LYCKA TILL.

104 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Påskstängt 29 mars - 1 april

Kära medlemmar Under Påsk håller klubben stängt. Det gäller följande dagar: Långfredag 29 mars Påskafton 30 mars Påskdagen 31 mars Annandag Påsk 1 april

Terminstart vårtermin 2024

Först och främst vill vi önska alla en god fortsättning på det nya året. Vi hoppas att ni alla haft en skön ledighet. Måndagen den 8 januari börjar den nya terminen i både Malmö och Oxie och här komme

bottom of page