top of page

Malmö Taekwondos julfest 14/12

Vi är stolta att ännu en gång kunna bjuda in våra medlemmar och respektive till en fantastisk dag och kväll lördagen den 14/12! Förra året blev en dundersuccé där ca 100 barn deltog och ca 70 ungdomar och vuxna.

I sedvanlig ordning så kommer vi att ordning kommer vi att anordna en julfest för barn där vi bjuder på underhållning, lekar, dryck och förhoppningsvis ett besök från tomten. Barnens julfest börjar 14:30 och håller pågår fram till 17:00. Föräldrar är varmt välkomna att följa med. Anmälan kostar 50 kronor och görs i shopen kontant.

För våra ungdoms- & vuxenmedlemmar så öppnar vi dörrarna 18:30. Vi bjuder på middag som serveras ca 19:00. Dryck finns att köpa. Efter god mat och härliga bordssamtal så kommer förra årets underhållning Jammingbirds tillbaka och leder oss in i julstämningen med sin skönsång. Vi har packat kvällen med roliga händelser och vi hoppas på att se alla våra medlemmar samlade. Anmälan för ungdoms- & vuxenfesten kostar 100 kr och görs i shopen kontant.

195 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Påskstängt 29 mars - 1 april

Kära medlemmar Under Påsk håller klubben stängt. Det gäller följande dagar: Långfredag 29 mars Påskafton 30 mars Påskdagen 31 mars Annandag Påsk 1 april

bottom of page