top of page

Inga medaljer på Dutch Open 2023

Helgen som var så var det dags för Dutch Open i Eindhoven, Nederländerna. Dutch Open är och har varit en av Europas absolut största tävlingar i över 50 år. Malmö Taekwondo åkte ner med delar av sitt kamplag för att mäta oss med världens bästa.


Emil G. som tränar för fullt hade inte flytet med sig i Nederländerna denna gång efter att ha förlorat i första matchen mot Holland.


Frida S. gjorde en bra tävling där hon lyckades vinna första matchen mot Bahrain. Men tyvärr satt det stopp i nästa match mot Tyskland. Lea K, fick en tuff match mot VM 3an i viktklassen -62 från Great Britain och fick se sig besegrad av Storbritannien.


Marija A, gjorde sin första utomlandstävling som kadett. Där hon visade att hon var där för att vinna. I första matchen gick hon mot Belgiskan som vann första ronden, men Marija vek sig inte. I andra ronden lyckades Marija vinna och 3e rond väntade. Men tyvärr så lyckades inte Marija vinna denna match.


Alexander K. A, gjorde en bra match där han vann första ronden mot Spanien men tyvärr förlorade han både andra och tredje ronden. Felicia B, gjorde en grym match mot spanjorskan i viktklassen -52 och fick se sig besegrad.


Filippa V, gjorde en strålande första match mot tyskan och vann med 2-0 i ronder. Men andra matchen mot Nederländerna så gick det inte som det skulle för henne och hon förlorade med 0-2 i ronder


Nu laddar elitlaget batterierna för nästa tävling som är i Österrike!

126 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Terminstart vårtermin 2024

Först och främst vill vi önska alla en god fortsättning på det nya året. Vi hoppas att ni alla haft en skön ledighet. Måndagen den 8 januari börjar den nya terminen i både Malmö och Oxie och här komme

Oxie Gradering och träning

Hej Då var det dags för gradering och graderingsvecka (V50), efter graderingsveckan tar vi juluppehåll och ses igen V2 den 8 januari enligt ordinarie schema V50 kommer vi ha en extra träning på måndag

bottom of page