top of page

3e bästa klubb på Krona Cup

I helgen var Malmö Taekwondo uppe i Helsingborg för att tävla i Krona Cup. I årets upplaga av Krona Cup så bestämde sig arrangören för att genomföra ett gruppspel för miniorer och kadetter vilket innebär att samtliga deltagare i respektive viktklass möter varandra. För juniorer och seniorer var det ett utslagsspel som vanligt.

Det blev en väldigt seg inledning för vårt barnkamplag där det blev en hel del förluster. Men i och med gruppspelet så får man en ny chans. Barnkamplaget visade att en inledande förlust inte betyder något utan många skakade av sig den inledande matchen och nästan samtliga deltagare gick och vann sina andra, tredje och fjärdematcher. Det är helt fantastiskt av våra barn att kunna mentalt återhämta sig och vända något negativt till något positivt. Junior och seniorklasserna tävlade på eftermiddagen och mellankamplaget gjorde en solid insats som vanligt och visar att de håller hög klass i stora tävlingar som små.

Slutresultatet för klubbens 15 tävlanden blev 1 guld, 6 silver och 4 brons vilket gjorde oss till tävlingens tredje bästa klubb.

46 visningar
bottom of page