MALMÖ TAEKWONDO

Sveriges absolut största taekwondoförening

TKD-logga-med-ny-krona.png

Malmö Taekwondo bildades år 1984 och har sedan slutet av 80-talet tillhört Sveriges största och mest framgångsrika taekwondoklubbar – något som består sig än idag.

Under åren har Malmö Taekwondo alltid haft ansvarsfulla och drivande personer som velat ta tag i föreningen och driva den framåt. Klubben har genom åren axlats vidare till tränare som velat ta tag i den.

Patrick Karlsson, idag huvudinstruktör, tog över ansvaret under början av 90-talet och har nu arbetat med och för klubben i snart 20 år. Patrick har varit ansvarig främst för Malmö Taekwondos kamplag, som år efter år står sig starka både nationellt och internationellt. På senare år har Patrick varit allt mer engagerad och arbetar nu heltid med föreningen.

Malmö Taekwondo är idag en av Sveriges absolut största och mest respekterade Taekwondoklubbar. Vi försöker att ständigt arbeta med att höja oss både kvalitativt och kvantitativt. Ingen ska känna sig utanför. Alla, oavsett bakgrund, fysik och annat, är alltid välkomna att träna hos oss.

Vill du lära dig mer om oss, tryck på knappen nedan.