top of page

MELLANKAMPLAGET

Mellankamplaget bildades 1996 och är ett kamplag för nybörjare.

Under åren har vi utvecklats väldigt mycket och många framgångar har kantat vår väg. I mellankamplaget är alla välkomna oavsett ålder eller hur mycket eleven kan från början. Det enda som krävs, förutom att man tagit sitt gula bälte, är att man tycker Taekwondo är förbaskat roligt och vill tävla.

I mellankamplaget får man lära sig grunderna i tävling, enkla men välbeprövade tekniker och tävlingspsykologi, man måste lära sig gå innan man kan lära sig springa. När eleven avancerat kommer han/hon under en övergångsperiod slussas över till kamplaget.

Under de år vi varit aktiva har vi alltid, utan undantag, placerat oss på prispallen. Mellankamplaget har fostrat utövare som tagit sig till Sveriges toppelit och även landslaget. Om du vill börja träna med oss kommer du snabbt märka att vi har väldigt roligt tillsammans.


Sveriges bästa klubbsammanhållning och kul både innanför och utanför träningslokalen!

Mellankamplaget tränar på söndagar under perioden september – maj. Ansvarig tränare för Mellankamplaget är Patrick Karlsson. Har ni frågor eller funderingar om Mellankamplaget? Välkommen att kontakta oss.

bottom of page