top of page

VÅRA TRÄNINGSGRUPPER

BARNGRUPPERNA

Vi har en barngrupp som passar alla barn från fyra år. Grupperna är anpassade så att barn ska kunna få det mesta utav sin träning. Tryck på knappen nedan för att läsa mer om våra barngrupper.

UNGDOMSGRUPPEN

För dig som är mellan 13 och 21 så är ungdomsgruppen ett grymt gäng. Träna för att ha kul och lär känna nya härliga människor.

VUXENGRUPPEN

Träning ska inte kännas som ett måste. I vår vuxengrupp så träffar du människor som är olika men ändå så lika. En fantastisk grupp att vara en del i och ännu bättre träning.

BARNKAMPLAGET

Är du sugen på att tävla i taekwondo så är barnkamplaget ett fint komplement till ordinarie träning. Här förbereds du för att gå matcher inom taekwondo, lär dig fair play och

MELLANKAMPLAGET

Är du ungdom och vill testa tävla i taekwondo, eller du kanske till och med vill börja satsa på en tävlingskarriär, då är mellankamplaget perfekt för dig.

KAMPLAGET

Vår kamplag är för dig som vill elitsatsa inom taekwondo. Här har vi erfarna tränare som kan hjälpa dig nå dina drömmar. I kamplaget har vi haft OS-deltagare, VM- & EM-medaljörer.

POOMSAE

Vill du bli bättre i dina mönster, kanske är det så att du till och med vill tävla i mönster. Då är Poomsaegruppen för dig.

bottom of page