top of page

Information Helsingborg Challenger

- Invägning fredag den 18 mars. Vi har invägningstid 17.00 i Helsingborg. Samling 16.50 utanför GA-Hallen i Helsingborg. OM man inte har möjlighet att åka upp på egen hand, måste detta meddelas till Mommo så vi kan planera med bilar.


Adressen till hallen är Gustav Adolfs gatan 23, Helsingborg.


Till invägning måste man ha med sig Taekwondopasset eller GAL-licens samt legitimation. Har barnet inte legitimation kan ni ta personbevis från Skatteverket och visa upp tillsammans med förälders ID-handling.

Om man inte klarar vikten för den viktklass man är anmäld i, kan man ändra viktklass för en ny startavgift. Se därför till så barnen väger rätt.

- Tävling lördag den 19 mars. Tävlingen startar 09.00. Samling 08.30, GA-Hallen i Helsingborg. Kom gärna i tid och ta plats då läktaren i hallen är liten.

Även här, om man inte har möjlighet att ta sig upp själv måste detta meddelas i förväg till Mommo.

På plats på tävlingen har vi runt 10 tränare som hjälper barnen och coachar dem. Inga föräldrar tillåts på tävlingsområdet.

På tävlingen:

De skydd som behövs på tävlingen är: Benskydd, armskydd, handskar, suspensoar, tandskydd, elektroniska strumpor. För miniorer så behövs även hjälm med visir. Vi kommer att ha med några lånehjälmar på plats.


- Tävlingsstart är 09.00 och då börjar match 1, därefter rullar matcherna på till sista match. Har man exempelvis matchnummer 203 så innebär det Matta 2 match 03. Har man nummer 125, innebär det Matta 1 match 25. Där är således inga exakta tider för när barnen går match, utan endast matchnummer.


- När barnen tävlat klart är det OK att åka hem med sina föräldrar. Man behöver inte vara kvar på plats hela dagen. Bara meddela en tränare innan ni åker hem.


För akuta frågor: mommo@malmotkd.se / 0704-920353

230 visningar
bottom of page