top of page

Information Lomma Cup


Till helgen går säsongens sista tävling – Lomma Cup. Malmö TKD ställer upp med 31 tävlanden fördelat på 2 dagar. Tävlingshallen är Pilängshallen (Ringvägen 11) i Lomma.


På lördag tävlar följande klasser: ALLA miniorer, kadett herr nybörjare, kadett dam avancerad.


På söndag tävlar följande klasser: kadett herr avancerad, kadett dam nybörjare, ALLA juniorer, seniorer och master. 


Är ni osäkra på er tävlingskategori, fråga Mommo.


Samlingstider:

Invägning fredag för ALLA tävlanden – både de som tävlar lördag OCH söndag.

Samling 16.50 Pilängshallen i Lomma. Alla tävlanden måste ha med sig Taekwondopass (eller giltig GAL) samt legitimation.


Lördag – samling 08.30 Pilängshallen i Lomma

Söndag – samling 08.30 Pilängshallen i Lomma


Till tävlingen ska alla tävlanden ha med sig: TKD-pass/GAL, Daedo elektroniska strumpor, benskydd, armskydd, suspensoar, handskar, tandskydd. Alla miniorer ska även ha egna visirhjälmar. Vi har med någon extra hjälm från klubben om någon måste låna. 

Tävlingen håller på en hel dag så se till att ha med mat & dryck till era barn. De behöver fylla på med energi mellan matcherna. Försäljning av mat/dryck finns i tävlingshallen också. 


OBS! Poomsaeträningen på klubben kör som vanligt på lördag. De som tävlar söndag har alltså möjlighet att träna poomsae på lördag. 


För frågor – mommo@malmotkd.se 

147 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Sommarschema Malmö 2024

Nu har vi publicerat sommarschemat - Se sommarens träningstider HÄR Tiderna gäller från och med 10 juni och fram till och med 18 augusti. Observera att klubben håller stängt veckorna 27, 28, 29 (1-21

Kampträning & Poomsae tar sommaruppehåll

Nu när tävlingssäsongen är klar och graderingarna är genomförda innebär det också att följande träningspass tar sommaruppehåll: Poomsaeträningarna på lördagar Barnkamp på söndagar Kamplaget Grupperna

Viktig information Oxie Taekwondo

Viktig info inför gradering och sommartider!! Obs! Gäller endast Oxie! Vi har vanliga tider denna veckan och övar inför graderingen. V22 (nästa vecka) är det gradering tisdag-torsdag och på lördag. Så

Comments


bottom of page