top of page

Information om Helsingborg Challenger 2023

Invägning fredag den 21 april. Vi har invägningstid 17.00 i Helsingborg. Samling 16.50 utanför Idrottens Hus i Helsingborg. OM man inte har möjlighet att åka upp på egen hand, måste detta meddelas till Mommo så vi kan planera med bilar. Adressen till hallen är Mellersta Stenbocksgatan 12, 254 37 Helsingborg.

Till invägning MÅSTE man ha med sig Taekwondopasset eller GAL-licens samt legitimation. Har barnet inte legitimation kan ni ta personbevis från Skatteverket och visa upp tillsammans med förälders ID-handling.

Om man inte klarar vikten för den viktklass man är anmäld i, kan man ändra viktklass för en ny startavgift. Se därför till så barnen väger rätt.


Tävling lördag den 22 april . Tävlingen startar 09.00. Samling 08.30, Idrottens Hus i Helsingborg. Kom gärna i tid.

Även här, om man inte har möjlighet att ta sig upp själv måste detta meddelas i förväg till Mommo.

På plats på tävlingen har vi runt 10 tränare som hjälper barnen och coachar dem.

Inga föräldrar tillåts på tävlingsområdet.


På tävlingen:

De skydd som behövs på tävlingen är: Benskydd, armskydd, handskar, suspensoar, tandskydd, elektroniska strumpor. För miniorer så behövs även hjälm med visir.

Vi kommer att ha med några lånehjälmar på plats.

Tävlingsstart är 09.00 och då börjar match 1, därefter rullar matcherna på till sista match. Har man exempelvis matchnummer 203 så innebär det Matta 2 match 03. Har man nummer 125, innebär det Matta 1 match 25. Där är således inga exakta tider för när barnen går match, utan endast matchnummer.

När barnen tävlat klart är det OK att åka hem med sina föräldrar. Man behöver inte vara kvar på plats hela dagen. Bara meddela en tränare innan ni åker hem.

För akuta frågor: mommo@malmotkd.se / 0704-920353 alt hong@malmotkd.se


79 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Terminstart vårtermin 2024

Först och främst vill vi önska alla en god fortsättning på det nya året. Vi hoppas att ni alla haft en skön ledighet. Måndagen den 8 januari börjar den nya terminen i både Malmö och Oxie och här komme

Oxie Gradering och träning

Hej Då var det dags för gradering och graderingsvecka (V50), efter graderingsveckan tar vi juluppehåll och ses igen V2 den 8 januari enligt ordinarie schema V50 kommer vi ha en extra träning på måndag

bottom of page