top of page

Klubblags-EM i Bulgarien

Förra veckan spenderade delar ur Malmö Taekwondos kamplag 6 dagar i Sofia, Bulgarien, där EM för klubblag avgjordes.


På plats fanns spelare från över 350 klubbar från hela världen däribland flera världs- och europaettor.


Många av våra spelare mötte topprankade spelare i första matchen och räckte inte riktigt till denna gång. Men de allra flesta gick otroligt jämna ronder mot starka motståndare - något vi tar med oss.


Bäst gick det för Marija Ahlbin och vår debutant Frederik Olsen som båda fick vunna matcher i bagaget, men som inte nådde hela vägen till medaljerna.


Extra kul var att Frederik gjorde sin debuttävling för Malmö Taekwondo ett år efter sin knäskada och operation och stod för en stabil insats direkt.


Nu går tävlingssäsongen mot sitt slut. Kvar har vi Lomma Cup på hemmaplan 20-21 maj där vi räknar med att ha en stor trupp. Därefter avslutas säsongen med VM i Azerbajdzjan där Frida Sjöberg är uttagen.


38 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Samlingstider och annat: - Invägning fredag den 19 maj gäller ALLA som ska tävla på lördag och söndag . Samling 16.50 utanför Pilängshallen i Lomma. OM man inte har möjlighet att åka upp på egen ha

Då det är graderingsvecka så kommer alla barn- och ungdomsträningar att ställas in dessa dagarna. Tisdag 23 maj Barn gult bälte 6-8 år INSTÄLLT Barn gult bälte 8-12 år INSTÄLLT Barn Nybörjare 6-8 å

bottom of page