top of page

Oxieträningar bedrivs i Malmö under sommaren

Fr.o.m. 1/6 så kommer alla träningar i Oxie att bedrivas i Malmö p.g.a. renovering och ombyggnation av samtliga inomhushallar i Oxie.

Samtliga föreningar, inklusive Malmö Taekwondo, som bedriver inomhusträning i Oxie kommer att flyttas till andra träningslokaler i centrala Malmö. Därför kommer träningar fr.o.m. 1 juni och fram t.o.m. vecka 34 att bedrivas i Malmö Taekwondos egna träningslokaler.

Vi beklagar de omständigheter som kan komma att uppstå. Vi försöker hålla kontakt med Malmö stads fritidsförvaltning. Just nu meddelar Fritidsförvaltningen att de inte vet hur lång tid renovering/ombyggnation kommer att pågå. Därför får man tillgång till lokalerna igen i samband med skolstart, alltså vecka 34.

Malmö Taekwondos egna träningslokaler finns på Betaniaplan 4, 211 55 Malmö. För träningstider se här: https://www.malmotkd.se/traningstider

OBS! längre in mot sommaren så brukar vi slå ihop grupper, därför kan träningstider komma till att ändras under sommaren. Om träningstider förändras så meddelas detta på vår facebook-sida, hemsida samt så mailar vi ut information till de som uppgett en mailadress för sitt/sina barn.

Har ni inte uppgett en mail för ert barn så kan ni skriva ett mail till niklas@malmotkd.se där ni uppger ert/era barns namn samt vilken mail ni önskar att vi skickar ut information till.

121 visningar
bottom of page